Föreläsningar

Föreläsningar för inspiration och motivation kan bokas till morgonsamlingar, veckomöten, arbetsplatsträffar eller liknande. Exempel på teman ser du här nedanför.

Samarbete
Samarbete är en förutsättning för utveckling. Den här föreläsningen handlar om att kunna dela erfarenheter och idéer för nya möjligheter. Ta vara på kompetenser. Olikheter är berikande , så vad är viktigt för att det ska fungera? Vilka är fallgroparna?  Vilken plats man tar i en grupp, och hur det påverkar andra.
 
Kundperspektiv/ kundens perspektiv
Kunden är viktigast, och har alltid rätt, eller?
Vi pratar om att ha kundens bästa för ögonen, att ha kundperspektiv, men hur ser det ut om vi tar kundens perspektiv?  Reflektioner om vad vi ser och upplever olikai  roller. Hur kan vi skapa fler win-win situationer i vardagen.
Boosta din helg, och boosta din vardag
Har du någon gång funderat på vart tiden tar vägen? Hinner du med att fylla på din egen energi?  Hur känns det när du är nöjd, och vad gör du då? Om det är så att du skulle vilja få ut mera av din tid, men inte vet hur du ska ändra ditt invanda mönster, då kan Boosta din helg/Boosta din vardag vara något som kan vara rätt för dig.
 
Bemötande/feedback
Bemötandet är det viktigaste när vi träffar nya människor och skapar nya relationer. Hur vill vi bli bemötta, och hur uppfattas vi av andra? Ska vi möta andra människor så som vi vill bli bemötta själva, eller ska vi möta dem så som de behöver bli bemötta? Vi reflekterar tillsammans om kundbegreppet och hur olika situationer och olika roller kan påverka.
 
Hur påverkas vi av våra tankar?
Är du medveten om hur dina tankar påverkar dig och ditt liv? Att alla tankar som du tänkt tidigare har gjort att du är där du är just nu. De tankar som du tänker nu kommer att leda till var du är i framtiden. Så vem vill du vara, och var vill du vara om tex. 5 år? Det börjar med en tanke, som ger en känsla som leder till ett agerande. Eller, börjar det med kärlek? Seminariet handlar om hur dina tankar påverkar din vardag.
 
Kontakt
0705-100568
mari.remse@cfory.se
Hållbar coaching och utvecklande ledarskap för dig som chef, medarbetare, privatperson och grupp